SHPËRNDAJE

Flipboard LogoQë nga 2010 aplikacioni Flipboard ka qenë njëri nga më të kërkuarit në Apple Store. Aq shumë është kërkuar të shkarkohet sa që kompania u detyrua që të limitoj numrin e shkarkimeve deri sa u rrit numri e serverëve për të përballuar ngarkesën.

Dhe tani ky aplikacion është në dispozicion edhe për përdoruesit e Android-it, ku për herë të parë u paraqit në Samsung Galaxy S3. Cka ështe Flipboard? Flipboard merr të rejat nga llogaritë tuaja në Facebook, Tweeter, si dhe RSS të portaleve të ndryshme dhe i paraqet ato si një revistë. Gjithashtu i paraqet sygjerimet si linqet interesante me foto dhe komente nga miqtë në formë të artikujve. Artikujt shkarkohen në pajisjen tuaj dhe ju mund të lexoni më vonë edhe kur nuk keni WiFi ose Gprs/Edge/3G/4G.

Provojeni ueb faqen tonë në Flipboard duke kërkuar ameblecom (facebook dhe tweeter).

    

[youtube id=”v2vpvEDS00o” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE