SHPËRNDAJE

FOSS Boot Camp Peje posteriFLOSSK me ndihmën e UNICEF Innovations Lab Kosovo do të organizojë FOSS BootCamp tani në tre qytete të ndryshme të Kosovës; Pejë, Gjakovë dhe Mitrovicë.

FOSS BootCamp është një ngjarje që përmbanë një seri të punëtorive brenda të cilave zhvillohen aktivitete ndërlidhur me edukimin në fushën e softuerëve me kod burimor të hapur (Open Source Software).
E dizajnuar për fillestarë, këto punëtori kanë për qëllim të paraqesin një hyrje të përgjithshme për disa vegla dhe platformat me kod burimor të hapur.

FOSS BootCamp i parë do të mbahet në Pejë më datën 13 Prill, nga ora 10:00 AM në Qendrën Rinore “Atë Lorenc Mazrreku”.

Të gjithë të studentët e interesuarit nga Peja mund të jenë pjesë e kësaj ngjarjeje. Pjesëmarrësit do marrin certifikatë pjesëmarrje për punëtoritë e ndjekura.
Aplikimi bëhet online, ndiqni linkun në vijim:http://goo.gl/HoFG83

Vëmendje: Datat për BootCamp-et në Gjakovë dhe Mitrovicë do të publikohen shumë shpejt! /ameble