SHPËRNDAJE

Çdo centimetër i Galaxy S5, nga jashtë dhe brenda, janë paraqitur në këto post.

Pas prezantimit të Galaxy S5 më 24 Shkurt të këtij viti në Barcelonë të cilën e kemi shfaqur drejtpërdrejt, të gjitha mediat vërshuan për ta fotografuar këtë model të smartphone-it. Në këtë postim do të gjeni foto të këtij smartphone në të gjitha ngjyrat e tij të fotografuara nga androidcentral, në të gjitha pozicionet e mundshme. Gjithashtu kemi foto dhe të disa aksesorëve të tij.

(Këshillë: Klikoni njërën nga fotot për t’i parë fotot në rezolucion më të lartë.) /ameble