SHPËRNDAJE

Kompania Samsung nuk po ndalet, ajo sot ka lajmëruar se me 20 Qershor ka në plan të mbajë një konferencë për media në Londër, dhe të bëjë debutimin e disa pajisjeve të reja.

Ftesa mban titullin “Samsung Premiere 2013 Galaxy & Ativ”, duke konfirmuar se të dyja pajisjet Android dhe Windows do të zbulohet gjatë kësaj ngjarje. Është e paqartë se çfarë modele po planifikon kompania të shfaq, por që marka “Galaxy” përfshin smartphone-t Android, tabletët madje edhe kamerat, kurse marka “Ativ” përfshin laptopat, tabletat dhe pajisjet më Windows Phone kështu qe është e vështirë të kuptohet.

Samsung ka futur gjithashtu disa fotografi pak ngacmuese në ftesat e saj, edhe pse dy prej fotografive shfaqen duke treguar opsionin close-up të një pajisjeje laptop. |ameble|

Samsung Premiere 2013 Galaxy & Ativ 1