SHPËRNDAJE

[CeBIT 2013] Fujitsu Lifebook ka lansuar serien e laptopëve “LIFEBOOK E-Series” në ngjarjen CeBIT që po mbahet në Gjermani. Formacion i ri vjen në tri shije: E733 përmban ekran 13 inç më rezolucion 1366X768, E743 më 14inç dhe rezolucion 1600X900 si dhe e fundit 15.6 inç ekranin me definicion të lartë 1366X768.

Seria E është ndërtuar duke përdorur të njëjtën pllakë amë për tri modelet, kjo është arsyeja pse të gjitha portat janë të vendosura në vende të ngjashme për të gjitha versionet. Tipar kryesor i këtyre pajisjeve është pjesa modulare, ku mund të vendosni DVD drive-in, baterinë ekstra, disk drive-in apo edhe një projektorë i dizajnuar për ketë model (shih fotot), ky projektor sigurisht është i përshtatshëm për udhëtarët biznesmen që kanë nevojë për të kryer prezantime përderisa gjënden për rrugë. |ameble| 

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE