SHPËRNDAJE

Pas testit të hedhjes të bërë nga Android Authority për Galaxy S3 dhe iPhone 5 radha vjen tek Galaxy Note 2 i cili ka dukje të njëjtë por më i madh dhe më i rëndë.

  • Testi i parë rezulton me gërvishje në anën e poshtme por pajisja punon ende.
  • Testi i dytë edhe këtu rezulton me gërvishje por në anën e majtë lartë e gjithashtu edhe kapaku prapa dhe bateria zhvendosën nga telefoni.
  • Testi i tretë dhe i fundit rezulton sikurse testi i dytë vetëm me disa gërvishtje anash,

Në foto galerinë mund të shihni disa fotografi nga testi i bërë.

[jcarousel source=”post” link=”image” size=”160×160″ limit=”10″ items=”3″ speed=”500″ margin=”10″]

Samsung Galaxy Note 2 përfundon me sukses, testet e bëra ku krahasuar me Galaxy S3 secili prej nesh do të priste që Galaxy Note 2 do të përfundojë me prishje totale për shkak të madhësisë dhe peshës që ka.

Më poshtë mund të shihni edhe videon me tre testet e bëra nga Android Authority.

[youtube id=”mA0r7tc6V5s” width=”600″ height=”350″][divider top=”0″]