SHPËRNDAJE

Gjiganti Korean i Elektronikes Samsung sipas “Korea Times” thuhet se është duke punuar në një ekran të madh 6.3 inç, për Galaxy Note 3.

Ekrani i tepruar për t’cilin po fliten thashetheme duket se do të paraqitet me rezolutë 1080p, edhe pse nuk ka asnjë fjalë për datën e lansimit, çmimin apo edhe ndonjë nga specifikat e tjera të brendshme.

Samsung ishte i pari që ka punuar në kategorinë që disa i referohen si “phablet”, apo diçka në mes të një smartphone-i dhe tableti.

Fillimisht u tallën për madhësinë e pajisjes, mirëpo Samsung pas shitjes së madhe të phablet-it të parë Galaxy Note, ai pastaj u pasua me Galaxy Note 2, i cili u shfaq me ekran më të madh nga 5.3 në 5.5, e tani po flitet për diçka edhe me të madhe!? |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE