SHPËRNDAJE

Pronarët e Samsung Galaxy S3 para disa javëve kanë marrë përditësimin (update) e fundit për Android Jelly Bean 4.1 dhe menjëherë këto ditë janë paraqitur thashethemet së deri nga fundi i vitit Samsung do të lëshoj edhe një update 4.1.2, kurse lajmi kryesor është se do të ketë funksionin multi view njëjtë sikurse në modelin Galaxy Note, funksion ky që mundëson të hapni disa dritare (multitask).

Tani kjo thashetheme po bëhet realitet duke ju falënderuar tifozit lojal të njohur si Mappan777 që e postoj videon për këtë funksion. Shikoni videon e paraqitur me poshtë: |ameble| [youtube id=”khbNXCqJE8M” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE