SHPËRNDAJE

Edhe më herët kemi pas një numër videosh të publikuara rreth hedhjes së smartphone-ve si test, por tani vjen një video e re nga Techsmart e cila është bërë me smartphone-t e fundit, ku është përfshinë Samsung Galaxy S5, iPhone 5S dhe HTC One M8.

Kliko videon me poshtë për të parë se cili prej smartphone-ve Galaxy S5, iPhone 5S dhe HTC One M8 i shpëton këtij testi të hedhjes nga lartësi të ndryshme.

Pra, si duket nga tri pajisjet, HTC One M8 ka shpëtuar më së miri, me pastaj iPhone 5S dhe në fund Samsung Galaxy S5. /ameble