SHPËRNDAJE

Gamestop gtav lithograph

GameStop tani është duke ofruar një litografi ekskluzive arti si një shpërblim për ata të cilët e bëjnë para-porosinë e lojës (The Brady Games Strategy Guide for GTA 5)

Grand Theft Auto V, nënshkrimi i udhëdhëzimeve serike

 • Udhëkalimi komplet i gjith lojës (1 lojtar). Ne sigurojmë strategji për çdo aksion nga kjo pako
 • Mëso çdo gjë që ka të bëj me tre karakteret e lojës (Michael, Franklin, Trevor). Secili prej tyre e ka personalitetin e tij, motivimet dhe shkathtësit e tij
 • Harta dhe Misionet identifikojnë objektivat kryesore, specifikojnë objektivat dhe hartojnë rrugën më të shpejt drejt suksesit.
 • Mbulim i kompletuar i të gjitha aktiviteteve jashtë-misionit dhe mini-lojërave të sotisfikuara.
 • Hartat mbulojnë çdo milje katror të kësaj bote të madhe që është më e madhe së botat e tjera si..(Red Dead Redemption, Grand Theft Auto IV dhe Grand Theft autoSan Andreas).

Grand Theft Auto V, udhëzim i një edicioni të limituar

 • Mbështjellës i fort i përmbledhjes së udhëzimeve.
 • Litografi ekskluzive e zyrtarizuar e Grand Theft Auto V artwork.
 • Një përmbledhje e ilustruar e Grand Theft Auto V.
 • Plus, të gjitha tipet dhe taktikat të cilat janë përfshirë në nënshkrimin e udhezuesit serik.

Përditësimi në shtetet si në vijim:

 • SHBA : GameStop, BAM!, Bestbuy
 • Kanada : EB Games
 • Angli : GAME UK
 • Australi : EB Games
SHPËRNDAJE