SHPËRNDAJE

Garmin ka këtë javë ka prezantuar dy versione të kamerave të saja të veprimit, Garmin VIRB X dhe Garmin VIRB XE.

Modeli Garmin VIRB XE do të ketë çmimin rreth 400$ dhe ofron një video incizim në formatin 1440p në 30 fps, si dhe 12 megapiksel kamerën për fotografi, ndërsa modeli Garmin VIRB X do të ketë çmimin rreth 299$ dhe ofron një video incizim në formatin 720p në 60 fps dhe 30 fps në varësi të preferencës së përdoruesit.

Në videon e më poshtme janë paraqitur incizimet e ndryshme të bëra me kamerën nga Garmin të cilat si duket do të jenë edhe konkurrent të mëdhenj të kamerave tani më globalisht të njohura nga GoPro.

Të dy kamerat të veprimit nga Garmin, janë rezistent ndaj ujit deri në 50 metra. /ameble.com

SHPËRNDAJE