SHPËRNDAJE

Duke u bazuar në laptopin paraardhës të linjës së laptopëve për lojëra, Gigabyte ka lajmëruar se do të nxjerrë në treg versionin e dytë të Gigabyte P34G. Kompania e ka dizenjuar laptopin e ri për tu dhënë përdoruesve një laptop të përshtatshëm për punë dhe një laptop që ofron mundësinë për të luajtur lojëra pas punës.

Gigabyte P34G v2

Laptopi Gigabyte P34G v2 do të jetë në treg në fund të muajit me çmim rreth 1400 dollarë. Specifikat e këtij laptopi përfshijnë ekranin 14 inç Full HD 1080p, me kartë grafike NVIDIA GeForce GTX 860M GDDR5 4GB/2GB.

Gjenerata e katërt e procesorit Intel Core dhe kjo kartë grafike ofrojnë një performancë 47% më të mirë se performanca e laptopit paraardhës.

Gigabyte shpjegon më tej: “P34G v2 është një zhvillim i ri në fushën e laptopëve për lojëra me kartën grafike për të mirë në treg, dhe i gjithë produkti është 20,9 mm në trashësi dhe me masë 1,67 kg. Me këto cilësi, ky laptop padyshim do të mbizotërojë tregun e laptopëve të tillë.

Teknologjia e ftohjes së procesorit dhe kartës grafike përfshin 2 gypa me lëng dhe 2 ventilatorë për të ruajtur kushtet më të favorshme për përdorimin e pajisjes.”

Për informacion të detajuar, vizitoni uebfaqen e Gigabyte për këtë produkt. /ameble