SHPËRNDAJE

Në ngjarjen Computex 2013, kompania Gigabyte ka lansuar zyrtarisht mini kompjuterin e tyre të ri Gigabyte Brix që mund të jetë e pajisur me zgjedhje të procesorëve përfshirë Intel Celeron 1007U, Core i3-3227U, Core i5-3337U, dhe Core i7-3537U.

Dimensionet e mini PC-s Gigabyte Brix janë 29.9 X 107.6 X 114.4 mm dhe është i pajisur me dy slote SO-DIMM duke mundësuar kështu rritjen në maksimum prej 16GB RAM të llojit DDR3. Karakteristika të tjera të Gigabyte Brix përfshijnë, portën HDMI, mini DisplayPort, WiFi, dhe 2 porte USB 3.0

Gigabyte Brix Mini PC

Gigabyte Brix Mini PC 1

Gigabyte Brix është projektuar për ti ofruar përdoruesve një opsion kompakt për shtëpi HTPC (Home Theater Personal Computer). Në të ardhmen kjo kompani shpreson të ofroj sisteme të pajisur me procesorë  Haswell.

Ende nuk ka informata për çmimet e pajisjes se lansuar Gigabyte Brix. |ameble|

SHPËRNDAJE