SHPËRNDAJE

Thashethemet rreth gjeneratës së ardhshme të tabletit Microsoft Surface janë shfaqur nëpër internet që një kohë të gjatë dhe sipas uljes së çmimeve kohën e fundit për të dy Surface dhe Surface Pro duket se versioni i ri është shumë afër.

Tani Microsoft ka konfirmuar lajmin duke dërguar kështu ftesë për media për një ngjarje të posaçme për ketë model, më 23 Shtator qytetin e New York-ut.

Surface event

SHPËRNDAJE