SHPËRNDAJE

Sot me datë 15 Dhjetor, në Prishtinë u mbajt punëtoria “Marketingu Digjital”, organizuar nga makina kërkimore në gjuhën shqipe Gjirafa, ku ndër të tjera u prezantua shërbimi i tyre i radhës për reklamim në Internet i quajtur Gjirafa® AdNetwork℠.

Gjirafa AdNetwork është një platformë e reklamimit online në Internet e cila ju mundëson të targetoni reklamën tuaj, duke u bazuar në hapësirë gjeografike apo të drejtoni reklamën tuaj tek konsumatorët në bazë të preferencave të tyre, për shembull, të dashamirësit e sportit, apo edhe më saktë, tek tifozët e një klubi. Përparësia tjetër e kësaj platforme është se nga një vend mund të krijoni reklamën ndërsa reklama e juaj do të shfaqet në portale të ndryshme të Internetit në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni si dhe shumë portale tjera shqip nga e mbarë bota.

Ngjarjen e hapi krye-shefi i kompanisë njëherit edhe themelues i saj, z. Mergim Cahani duke shpjeguar rëndësinë e Internetit në raport me televizionin apo format tradicionale të reklamimit, si dhe rëndësinë e marketingut digjital sot.

Gjirafa AdNetwork Prezantimi

Prezantimi u pasua nga Jeta Zagragja, udhëheqëse e zhvillimit të biznesit, e cila fillimisht pasqyroi trendët globale të marketingut digjital deri të ato lokale, duke u ndalur ne tregues të marketingut në Kosovë. Ndër të tjera u ndal të efikasiteti i lartë i reklamimit digjital i bazuar në targetim sipas fjalëve kyçe, në raport me vendosjen e banereve statik të portaleve online.

Rezultati i krejt kësaj është të paguash vetëm për reklama të cilat shihen nga përdorues që kanë interesim apo kanë lidhje me reklamën tuaj.

Kompanive pjesëmarrëse iu dhurua gjithashtu 100 € bilanc në Gjirafa AdNetwork, në mënyrë që të njihen nga afër me përparësitë e reklamimit online në Internet. Për më shumë detaje nga kjo platformë mund të gjeni në linkun http://client.gjirafa.com/home/landing. /ameble

SHPËRNDAJE