SHPËRNDAJE

Sipas blogut zyrtar të Gmail-it, Google ka shtuar një seri mundësish të dobishëm për kërkim në Gmail. Tani përdoruesit e Gmail-it do të kenë mundësi për të kërkuar email-at e tyre sipas madhësisë dhe datës, mundësi kjo shumë e mirë dhe e lehtë për të ndihmuar përdoruesit të gjejnë atë që ju nevojitët në mënyrën sa më të shpejtë. Gjithashtu për të zvogëluar kërkimin edhe më tej, mund të përdorni kombinime të kërkimit si psh madhësia “size: 5m”.


Gmail dy javë më parë kishte nxjerr një përditësim (update) të mrekullueshëm. Me ndihmën e të cilit, përdoruesit tani mund të shkruajnë email direkt nga inbox-i dhe në të njëjtën kohë mund të kontrollojnë inbox-in për email të ri, kurse tjetra duke shkruar një email të ri ju ofrohet mundësia ta minimizoni atë dhe njëkohësisht mund të filloni të shkruani një email tjetër. |ameble|

 [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE