SHPËRNDAJE

Go Daddy, njëra nga kompanitë më të mëdha në botë që merret me hostimin e internetit, ka emëruar ish shefin e produkteve të Yahoo-së Blake Irving, si shef ekzekutiv.  Irving që la kompaninë Yahoo më 27 prill të këtij viti tani nga data 7 Januar i vitit të ardhshëm, ai do të marrë përsipër punën në Go Daddynga udhëheqësi i përkohshëm Wagner Scott.

“Përvoja e thellë e Blake Irving dhe historia e tij në teknologjinë e zhvillimit, në produkte të rejat dhe si udhëheqës i ekipeve të mëdha globale e bëjnë atë një zgjedhje bindëse për të drejtuar kompaninë Go Daddy në nivelin e ardhshëm me të lart të saj,” tha Bob Parsons, themelues i Go Daddy. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE