SHPËRNDAJE

Më 30 Tetor, Google kishte futur opsionin e ri në Gmail që mundëson të shkruani (compose) email, më saktësisht një kuti të vogël të fiksuar në të djathtë në qoshen e poshtme të ekranit që shfaqet si popup. Disa njerëz e kanë pëlqyer ketë ndryshim, të tjerët e kanë urryer. Tani, e deshët apo jo, ky ndryshim është rikthyer dhe do të mbetet.

Gmail njehkosisht

Ndryshimi për të shkruar (compose) një email të ri nga Gmail është projektuar për t’ju dhënë mundësin që të kërkoni nëpër pjesën tjetër të email-ave tuaj pa dalë nga kutia e shkrimit. Kjo është e dobishëm nëse për shembull, jeni duke shkruar një email me citate nga email i kaluar atëherë keni mundësin të kaloni nëpërmes email-ave të vjetër pa dalë nga fusha e shkrimit.

Mundësia për të kaluar përkohësisht në versionin e vjetër ende ekziston, por ajo shumë shpejt do të zhduket.

gmail compose e vjeter

Ankesat për ketë ndryshim vijnë nga fakti se kjo hapësirë është e vogël dhe në një pozitë të papërshtatshme. Çfarë mendoni ju për ndryshimin? |ameble| 

SHPËRNDAJE