SHPËRNDAJE

Disa muaj më parë, Alphabet ishte formuar si kompania amë e Google-it dhe shumë sub-kompanive tjera të saj. Domani-i abc.xyz ishte krijuar si bazë kryesore e krejt kësaj në internet. abc.xyz është vetëm njëri nga 18.000 domain emrat që posedon Google, ku tani për tani në ketë ueb-faqe gjendet vetëm nënshkrimi i shefit ekzekutiv të Google-it, Larry Page.

google-alphabet-abcdefghijklmnopqrstuvwxyz-com

Kurse sot, Google ka blerë edhe një tjetër domain interesant abcdefghijklmnopqrstuvwxyz.com, nga një person i cili ketë domain e kishte të regjistruar nga viti 1999.

Pyetja shtrohet se çfarë do të bëjë Google me domain-in e ri? Sipas thashethemeve ketë domain do ta bëjë ri-direkt tek vizitorët e abc.xyz. /ameble

SHPËRNDAJE