SHPËRNDAJE

SongzaVetëm disa javë pas blerjes së Beats Music nga Apple, Google ka njoftuar të martën se ka blerë Songza, një tjetër shërbim i njohur për muzikë streaming. Edhe pse Google nuk ka ndonjë plan të menjëhershëm për të ndryshuar ketë shërbim, kompania gjatë muajve të ardhshëm po planifikon të integroj ketë shërbim në shërbimin e tyre ekzistues Google Play Music.

Tani për tani, përdoruesit ekzistues nuk do të shohin ndonjë ndryshim, gjithashtu edhe të punësuarit në Songza do të mbesin në zyrat e tyre në Nju Jork, ashtu siç janë.

Deri më tani, as nga Google dhe as nga Songza nuk janë dhënë detaje rreth marrëveshjes apo çmimit të blerjes /ameble

SHPËRNDAJE