SHPËRNDAJE

Me sa duket, risitë nga Google nuk ndalojnë dot. Dje, Google njoftoi se shfletuesi i njohur i internetit Google Chrome zyrtarisht doli nga faza testuese beta. Verzioni 18.0.1025123 tashmë është në dispozicion në Google Play dhe mund të shkarkohet nga çdo pajisje Android 4.0+.

Nëse nuk jeni të kënaqur me shfletuesin e internetit të para-instaluar në droid-in tuaj, apo vetëm dëshironi të provoni Google Chrome, atëherë klikoni në linkun më poshtë për ta shkarkuar nga Google Play. |Phonearena.com|

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE