SHPËRNDAJE

Google është duke ndërtuar një qendër të madhe (seli) në Britani të Madhe, gjiganti i kërkimit ka blerë një vend afër 10 hektarësh e cila është e vendosur në mes të udhëkryqit të Mbretërve dhe stacionit St Pancras në Londër.

Kjo ndërtesë me histori shtatë dhe njëmbëdhjetë (9/11), dhe kostoja totale për ndërtim plus hapësira e tokës pritet të kushtojnë rreth 1 miliard funta angleze, dhe projekti pritet të përfundojë deri në vitin 2016.

Google tashmë ka dy qendra-zyre në qendër të Londrës dhe pritet që te udhëheq gjithçka nga këto zyra për selinë e tyre në Londër. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE