SHPËRNDAJE

Android ne LaptopGoogle me shumë mund është përpjekur që të depërtoi në tregun e PC-ve, por deri tani nuk ka arritur shumë sukses. Ata kanë pasur sukses dhe kanë fituar dominimin në smartphone dhe tabletë me platformën Android, por sa i përket PC-ve nuk kanë qenë e njejtë.

Thashethemet e fundit thonë se Google është duke punuar në një laptop me platformën e tyre Android që pritet të dalë gjatë këtij viti. Nuk ka shumë informacione për sa i përket kësaj mirëpo kjo pajisje e veçantë është thënë të jetë truri i vogël i Sundar Pichai, i cili për një kohë të gjatë ka udhëhequr sektorin e Google Chrome. Sundar kohët e fundit ka marr pozitën e udhëheqësit në Android-it pas, pas tërheqjes se Andy Rubin. |ameble|

SHPËRNDAJE