SHPËRNDAJE

Google Glass është një pajisje shumë interesante. Një koncept i ri që kombinon smartphone me syze. Momentalisht është vetëm një prototip dhe është duke u testuar nga Google në aktivitetet e përditshme. Deri më tani kemi pasur shumë pak informata në lidhje me këtë pajisje, mirëpo, dje Google ka publikuar një video e cila është e inçizuar komplet nga kamera që gjendet në këto syze. Fjala është për një sfilatë mode e inçizuar me Google Glass. Video më poshtë:

[youtube id=”30Pjl31cyDY” width=”600″ height=”350″][divider top=”0″]

SHPËRNDAJE