SHPËRNDAJE

Hangouts ChromeGoogle ka lansuar aplikacionin Hangouts për sistemet operative Chrome dhe Windows. Aplikacioni i ri nënkupton se nuk keni nevojë të hapni shfletuesin për të hyrë në ketë shërbim të mesazheve.

Ky aplikacion ju mundëson gjithashtu bisedat me video, kështu që mund të bisedoni drejtpërdrejtë nëpërmjet kompjuterit. Aplikacioni i ri tani përmban të gjitha kontaktet dhe bisedat tuaja në një aplikacion të vetëm.

Shërbimi është i integruar me Hangouts tuaja të zakonshme, kjo i bie që të gjitha porositë sinkronizohen në mes të aplikacionit desktop dhe pajisjeve mobile.

Aplikacioni Hangouts nga tani është në dispozicion pa pagesë./ameble

SHPËRNDAJE