SHPËRNDAJE

Kur kompania Apple kishte lëshuar iOS 6 në shtator, aplikacioni i tyre Apple maps kishte zëvendësuar aplikacionin Google Maps që ka qenë në modelet e iPhone-it prej iPhone-it të parë që u prezantua në vitin 2007. Kemi dëgjuar që një kohë se Google është duke punuar në Google Maps posaçërisht për iOS, dhe ky aplikacion tani është lëshuar dhe është në dispozicion nga Apple app Store.

Google Maps për iOS funksionon në pajisjet qe përdorin iOS 5.1 e më lart, ajo ka ri-dizajnuar aplikacionin ne përgjithësi, dhe janë gjithashtu duke punuar në versionin për iPad. |ameble|

[youtube id=”KEz1sSKCpIc” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE