SHPËRNDAJE

Google Maps tashmë ju ofron opsionin për të ruajtur dhe shpërndare vendndodhjen tuaj dhe të makinës tuaj me të tjerët.

Ky opsion u ofrua në versionin 9.42 por u hoq pasi disa përdorues filluan të kishin probleme me ruajtjen e vendndodhjeve si dhe shpërndarjes së gabuar të vendndodhjen. Ky opsion u rikthye sot në mëngjes dhe siç duket këto probleme janë rregulluar.

Ky opsion në fillim është duke u lansuar për përdoruesit beta të cilët e morën ketë opsion sot në mëngjes, por po ashtu ju mund ta shkarkoni atë ne linkun më poshtë ose duke u regjistruar si beta tester nga Google Play. /ameble.com

Shkarko

SHPËRNDAJE