SHPËRNDAJE

Google sjellë plane të brendshme të objekteve (indoor maps) në kompjuterë desktop, duke e bërë mënyrën tuaj të udhëtimit më të lehtë kur gjendeni në një aeroport të panjohur.

Kompania tha sot nëpërmes profilit Google+, se indoor maps të cilat më parë ishin në dispozicion vetëm në pajisjet Android, tani kanë mbërritur edhe në kompjuterë desktop. Indor maps, të cilat përfshinë aeroportet, qendrat tregtare, muzetë dhe 10.000 vende të tjera, ofrojnë planet e katit dhe shenjat për gjëra të tilla si hyrjet e aeroportit, dyqanet individuale brenda komplekseve, bonkomat madje edhe WC-të.

Një listë e disa vendeve ku indoor maps është në dispozicion mund të shikohet këtu.

Ndërkohë, Google u kërkon pronarëve të objekteve tjera, për të kontribuar në planet e objekteve te tyre për Google indor Maps, duke vizituar këtë faqe. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE