SHPËRNDAJE

Android KitKatAusDroid raporton se një burim i tyre ka informuar ata se versioni i iri i Android-it KitKat do të lansohet më datë 14 Tetor përkrah smartphone-it tash të shumë përfolur Nexus 5. Së bashku me këto informacioni janë shfaqur gjithashtu edhe disa nga karakteristikat që pritet të përfshihen në versionin KitKat:

  • Disponueshmëria e firmware-it nga modelet e vjetra
  • Përditësimet Miracast
  • Vizualizimi i ri i galerisë
  • API të reja në lidhje me animacionet
  • Paleta reja të ngjyrave si dhe
  • Widgets të reja për njoftimet (notifications).

Ata kanë shtuar duke thënë se versioni i ri KitKat nuk është larg dhe përderisa smartphone-i i ri Nexus është paraqitur në FCC kjo të bën të besosh se data e lartpërmendur mund të jetë e vërtetë. Kurdo që lansimi ndodh ameble për entuziastët e teknologjisë do të shfaq ngjarjen drejtpërdrejt. |ameble|

SHPËRNDAJE