SHPËRNDAJE

Google hypnotizeA jeni kurioz të dini se çfarë kërkojnë njerëzit në Google? Kompania ka nxjerrë një pamje mahnitëse me ngjyra vizuale që paraqet kërkimet në kohë reale, që gjithashtu ti vë sytë në lëvizje.

Muajin e kaluar, Google kishte publikuar disa raporte, për njerëzit, vendet dhe gjërat tjera më të kërkuara në më shumë se 40 kategori, duke përfshirë filmat, ekipet sportive dhe atraksione lokale.

Krejt në fund të atyre raporteve ishte një link për faqen e saj të re me ngjyra vizuale, që shfaqeshin fjalë momentale të fundit në ngjyra të ndryshme që lëviznin rreth faqes. Termat e kërkimit ishin të ndryshëm që fluturonin mbi ato katrorë, duke u ndërruar kështu me fjalë tjera. Termat që kërkoheshin ishin gjithashtu në gjuhë të ndryshme.

Kliko këtu nëse ju intereson ta shihni. Ju premtojmë se nuk do të zhgënjeni. |ameble|

SHPËRNDAJE