SHPËRNDAJE

Tani një lajm i mirë për përdoruesit e pajisjeve iOS, pra për ata të cilët dëshirojnë të jenë të informuar për të gjitha ngjarjet rreth botës, gjithashtu nëse preferoni informata për motin, me siguri mund të ju interesoj aplikacioni Google News and Weather. Google tani ka venë në dispozicion ketë aplikacion edhe për pajisjet iOS.

google news and weather

Google News and Weather përcjell rreth 65.000 publikime, kështu që këtu ka përmbajtje të shumta. Posedon mundësin e kategorizimit të lajmeve që mund të specifikohet edhe me tema të caktuara. Nëse ju intereson më shumë për ndonjë artikull të caktuar atëherë thjesht klikoni në të dhe pastaj u jepet komplet artikulli.

Për të shkarkuar dhe instaluar ketë aplikacion është falas dhe mund ta gjeni këtu. /ameble

SHPËRNDAJE