SHPËRNDAJE

Sot, me 13 Nëntor 2012. Gjiganti Google pritet të publikoj dy produkte të reja e të shumë pritura. Është fjala për smartphone-in Google Nexus 4 dhe Tabletin Google Nexus 10.

Shefi i divizionit të Google në Gjermani tashmë përmes profilit të tij në Gooogle+ ka njoftuar se nga sot herët në mëngjes këto produkte do të fillojnë të shiten edhe në Gjermani. Vlen të përmendet se Google me Smartphone Nexus 4 ka befasuar të gjithë me çmimin e lire të cilin e ka lansuar në treg këtë të fundit.

Specifikat Harduerike të Google Nexus 4:

 • Procesor:  Quad core, 1500 MHz, Krait, Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064
 • RAM: 2048 MB
 • Kamerë:  Kamera e pasme 8 Megapiksele, 1920×1080 (1080p HD) (30 fps), 1280, Kamera e përparmë 1.3 Megapiksel.
 • Ekrani: 4.7 inc, 768 x 1280 piksel, IPS LCD
 • Sistemi Operativ: Android 4.2
 • Hapësira interne: 8GB ose 16GB

 Specifikat Harduerike të Google Nexus 10:

 • Procesor:  Samsung Exynos 5, Dual core, 1700 MHz, ARM Cortex-A15
 • RAM: 2048 MB
 • Kamerë:  Kamera e pasme 5 Megapiksele, 1920×1080 (1080p HD) (30 fps), Kamera e përparmë 1.9 Megapiksel.
 • Ekrani: 10.1 inc, 300ppi, True RGB Real Stripe PLS, 2560 x 1600 pixels
 • Sistemi Operativ: Android 4.2
 • Hapësira interne: 16GB ose 32GB

Këto janë çmimet zyrtare të produkteve të Google Nexus për SHBA.

Smartphone-i Google Nexus 4

 • 8GB do të kushtojë vetëm 299$
 • 16GB do të kushtojë vetëm 399$

Tableti Google Nexus 10

 • 16GB do të kushtojë vetëm 399$
 • 32GB do të kushtojë vetëm 499$
|ameble| [divider top=”0″]
SHPËRNDAJE