SHPËRNDAJE

Disa nga ne as që patëm mundësi ta porositim, për shkak të shitjes rekorde ndërsa të tjerët që patën atë mundësi filluan edhe me testet e para të hedhjes për ta vlerësuar cilësinë e Google Nexus 4.

Më poshtë mund të shihni videon me dy testet e bëra nga fuchsphones:

  • Testi i parë hedhja nga xhepi rezulton me gërvishtje të vogla.
  • Testi i dytë hedhja nga lartësia e veshit rezulton me thyerje të xhamit prapa dhe disa gërvishtje por telefoni ende punon.

[youtube id=”nlgG33n71m0″ width=”600″ height=”350″]

Në foto galerinë e me poshtme mund të shihni edhe fotot e bëra pas testit të hedhjes ku Google Nexus 4 mund të hyjë në kategori me vlerësim të lartë edhe pse rezultoi me disa gërvishtje dhe thyerje të xhamit prapa ku çka e veçon nga të tjerët është se te dy anët e telefonit janë të ndërtuar me Gorilla Glass 2. |ameble|

[jcarousel source=”post” link=”image” size=”160×160″ limit=”20″ items=”3″ speed=”500″ margin=”10″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE