SHPËRNDAJE

A thyhet lehtë smartphone-i Nexus 6P? Dy videot e më hershme nëse nuk i keni parë kanë pasur rezultate krejtësisht të ndryshme, por një video e tretë që është publikuar tani tregon të vërtetën.

Janë prapë JerryRigEverything të cilët kishin bërë testin origjinal të parë të Nexus 6P. Pas përballjes me kritika të shumta së testi i parë i thyerjes së smartphone-it nuk është bërë si duhet, ky grup ka vendosur të blejë një Nexus 6P tjetër, për të dëshmuar provën e parë.

Ky smartphone prapë thyhet lehë siç është shpjeguar në videon e parë. Patjetër që ofron disa të mira dhe është rezistent, mirëpo Nexus 6P thyhet lehtë si një copë letër.

Për më tepër shih videon e më poshtme:

 

SHPËRNDAJE