SHPËRNDAJE

LG Nexus 7Modeli i fundit i serisë tani më të njohur globalisht Nexus, Google Nexus 6 është prodhuar nga Motorola, ndërsa versionet e mëparshme janë bërë nga HTC, Samsung dhe LG. Bazuar në disa raporte të fundit, pasardhësi i Nexus 6, Google Nexus 7, do të prodhohet nga LG.

Modeli Nexus 7 pritet të lansohet më vonë gjatë këtij viti dhe sipas mediave Koreane, kësaj radhe LG do ketë privilegjin që të prodhon këtë model për gjigantin Google.

Ajo çfarë është raportuar deri më tani, janë takimet dhe vizitat e grupeve punuese nga kompania Google në zyrat qendrore të LG-së në Korenë e Jugut.

Ende nuk është shfaqur ndonjë karakteristikë për modelin e ri Nexus 7 dhe sapo të marrim ndonjë informatë, ne do të ju njoftojmë. /ameble.com

SHPËRNDAJE