SHPËRNDAJE

Google ka hapur zyrtarisht shërbimin “Open Gallery“, një shërbim i ri që ju mundëson artistëve të krijojnë ekspozita online. Ky shërbimi momentalisht mund të përdoret vetëm me anë të ftesës, por Google shumë shpejt hap ketë do të lejoj përdoruesit që të tregojnë punën e tyre duke përdorur video, audio dhe imazhe. Në një mënyrë, kjo duket sikur po vizitoni një ekspozitë të artit, mirëpo nëpërmjet shfletuesit (browser).

Google Open gallery

Nëse jeni fotograf dhe posedoni imazhe me rezolucion super të lartë, ato shembull mund t’i fusni në ketë galleri online dhe njerëzit mund të shohin galerinë tuaj dhe bashkëpunojnë me ju. Nuk ka asnjë kufizim për sa punime mund t’i fusni aty, Google thotë se mund të keni 30 apo 30.000 punime dhe vizitorët mund të hynë në përmbajtje përmes kërkimit. |ameble|

SHPËRNDAJE