SHPËRNDAJE

Google ka njoftuar se aplikacioni i  tyre Google + për iPhone dhe iPad ka nisur tani në territoret e më shumë se 48 vendeve të botës, lajmi u njoftua nga një inxhinier në Google, Frank Petterson, dhe tha:

Sot ne jemi të ngazëllyer që nxjerrim në dispozicion aplikacionin Google + për iPhone dhe iPad në më shumë 48 vende të botës.

Për të marrë aplikacionin viziton App Store nga smartphone-i juaj, kërko për “Google+”, dhe shkarkoni atë! Gjithashtu mund të vizitoni me anë të desktopit në App Store: http://goo.gl/jDB9D.

Lista e 48 vendeve të reja ku aplikacioni Google + për iPhone dhe iPad është nga tani në dispozicion përfshinë edhe Shqipërinë. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE