SHPËRNDAJE

Bashkë me versionin Android 4.3 Jelly Bean thashethemet janë se edhe gjenerata e dytë e tabletit të suksesshëm Nexus 7 nga Google pritet të prezantohet në javën e ardhshëm në një ngjarje të organizuar në qytetin San Francisko. Pajisja pritet të ketë kamerë në të dy anët sepse në modelin e kaluar ka pasur vetëm një kamerë të pasme. Kamera frontale do të jetë 1.2 megapikselë kurse ajo e pasmja 5 megapikselë.

Nexus 7 specs

Gjithashtu do të ketë procesorin Qualcomm Snapdragon S4 Pro, kurse modeli i kaluar e ka pasur Nvidia Tegra 3. Ky model vjen me ekran me definicion të lartë të plotë dhe gjithashtu pritet të ketë versionin me të ri të platformës Android 4.3 Jelly Bean. Kurse në shitje do të dal nga muaji tjetër. |ameble|

SHPËRNDAJE