SHPËRNDAJE

Një vit pas riemërimit nga “Android Market” në Google Play Store, kompania sot feston përvjetorin duke ofruar dhurata për përdoruesit e platformës Android.

Dyqan online për aplikacione ka filluar promovimin një javorë duke e quajtur “dhurata jonë për ju” (Our gifts to you) në faqen e saj, së bashku me njoftimin e mëposhtme:

Ishte një vit më parë kur filluam me dyqanin online të mahnitshëm për të ofruar përmbajtje dixhitale të aplikacioneve. Sot ne festojmë datëlindjen tonë me një mori dhuratash festive. Prej sot (e Merkurë), festimi vazhdon për një javë me marrëveshje të veçantë për filma, libra, revista dhe së bashku me dhuratat ekskluzive edhe lojëra falas. |ameble|

[divider top=”0″]