SHPËRNDAJE

Google kohën e fundit kishte bërë ri-dizajnimin e Google Play Store për versionin e pajisjeve mobile, kurse tani edhe versioni ueb ka pasuar të njëjtën.

Dizajni i ri ueb versionit të Google Play Store-it është projektuar për tu dukur më i pastër dhe më i thjeshtë, me pamje (screenshots) të zmadhuara dhe kështu i gjithë informacioni është në një faqe të vetme në vend të pjesëve të ndara.

Dizajnin e ri mund ta shihni në ketë link: https://play.google.com/store/apps/top

Google play store ueb

Google play store ueb 1

 

SHPËRNDAJE