SHPËRNDAJE

Google ka përditësuar aplikacionin e Gmail-it për platformën e tyre Android, versioni i fundit është Gmail 4.2 dhe sjell disa karakteristika të reja në pajisjet Android, shumica e tipareve të reja janë në dispozicion për smartphone dhe tableta që posedojnë Android 4.0 dhe më lart. Disa nga karakteristikat e reja në Gmail 4.2 për Android përfshijnë zmadhimet (zooming) në mesazhe, mundësinë për arkivim, si dhe shumë tjera.

Versioni i fundit i aplikacionit Gmail 4.2 për platformën Android është në dispozicion si dhe mund ta shkarkoni pa pagesë nga dyqani online Google Play Store. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE