SHPËRNDAJE

Gjiganti i internetit Google ka raportuar një rritje të shitjeve dhe fitimeve për tre muaj në fund të qershorit, duke paraqitur në deklaratën e tij  rezultatet e arritura pas blerjes së Motorola Mobility Holdings. Të ardhurat neto për tremujorin ishin $ 2.79bn (£ 1.77bn), që tregon një rritje për 11 % në krahasim me periudhën e një viti më parë. Google tha se të ardhurat u rritën 35% për periudhën pas një rritje prej 1.25bn pas blerjes së Motorola Mobility Holdings. Të ardhurat në biznesin kryesor të Google, në internet, u rritën për 21%, që ndikuan në rritjen e vlerës së aksioneve në Google  rreth 3 %.|BBC|[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE