SHPËRNDAJE

Google ReaderSot është dita e fundit për Google Reader, Google kishte njoftuar në muajin Mars se do të mbyll Google Reader nga data 1 Korrik, shërbimi si duket është ende duke punuar edhe në këtë moment por ndoshta do të mbyllen në orët e ardhshme.

Një numër i kompanive kanë punuar për të lansuar zëvendësimin e këtij shërbimi RSS nga Google Reader, duke përfshirë Digg Reader, Feedly, AOL Reader, dhe shumë tjerë.

Feedly duket të jetë një nga alternativat më të mira deri me tani, Net News Wire dhe Reeder për Mac janë gjithashtu me vlerë, edhe pse Reeder sipas disa raporteve është duke punuar në një version të ri të aplikacionit të tyre dhe ky ekzistuesi nuk do të funksionoj pas mbylljes së Google Reader sepse ai përdorë Google Reader si burimin e saj për të dhëna.

Do të jetë interesante për të parë se cili lexues RSS do të zë vendin e Google Reader-it. |ameble|

SHPËRNDAJE