SHPËRNDAJE

Ngjarja më e madhe e futbollit, FIFA World Cup 14, është afër dhe fillon ditën e enjte më 12 qershor. Për të marrë të gjitha informatat rreth saj, Google Search është përditësuar dhe tani shfaq të gjitha informacionet në lidhje me ndeshjet.

World cup

Funksioni për kërkim është në dispozicion në të dy platformat ueb dhe pajisjet mobile, e cila do t’ju mbaj të informuar me oraret e ndeshjeve, informacionet e grupeve dhe shumë tjera përgjatë kupës së botës.

Shembull shkruaje, “World cup” në Google Search dhe aty do t’ju shfaqen të gjitha informatat rreth këtij kampionati. /ameble

SHPËRNDAJE