SHPËRNDAJE

Shumë shpejt Google do të fus shërbimin e tyre për shitjen e produkteve nëpërmes Google Shopping mirëpo tani për pajisje mobile. Kjo është një përparësi e madhe për ata të cilët zakonisht përdorin Google Shopping (tek ne nuk përdoret aq shumë).

Ky shërbim i ri u mundëson konsumatorëve që të ruajnë kërkimet e tyre sa herë që ata kërkojnë apo gjejnë diçka, dhe kjo u kursen kohë dhe para, ne anën tjetër kjo mund të rris gjithashtu të ardhurat për shpalljet e Google-it (Google Ads), plus së fundmi shitësit që përdorin Google Shopping do të jenë me të gëzuar për këtë lajm. Kjo do të thotë shumë shitje.
Të gjitha shpalljet/produktet do të jenë sipas vendit, kështu që nuk ka mundësi të gjendet ose reklamohet diçka në një vend tjetër. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE