SHPËRNDAJE

Përderisa Nexus 6, i krijuar nga Motorola, ka qenë rreth e rrotull përreth 7 muaj, ajo është ende një pajisje  shumë e rëndësishme, duke qenë produkti më i shitur nga telefonat e mençur prej kompanisë Google. Nëse ju do të donit  të bleni Nexus 6, por çmimi jo edhe aq atraktiv i tij do t’ju bënte te mendoheni dy herë,  duhet të dini se ky telefon i mençur tani është në shitje me një çmim prej $499 në Google Store.

Google-Nexus-6-by-Motorolla
Natyrisht, $499 është çmimi i një Nexus 6 – 32 GB. Por varianti prej 64 GB i Nexus-it shumë të madh është tash gjithashtu më i lirë se kurrë më parë: $549. Në tërësi, Google i ka hequr nga $150 prej çmimeve të të dyja versioneve. Ende nuk e dimë se a është kjo vetëm një ofertë e limituar, por po e shohim që Best Buy dhe Amazon po e shesin Nexus 6 32 GB për vetëm $499.

Kjo ofertë e re mund të ketë të bëjë diçka me faktin që jo një, por dy telefona të mençur Nexus mund të lansohen kah fundi i këtij viti.  Thuhet, shumë shpejt ne do duhej te shohim  njoftimin nga Google për lansimin e Huawei 5.7-inç nga Nexus, si dhe një LG 5.2-inç nga Nexus, të dy te pajisur me Android M (natyrisht).

Megjithatë këto pajisje të gjeneratës së ardhshme nga Nexus mund të lansohen nga fundi i vitit 2015, kështu qe keni ende kohë të bleni një Nexus 6 nëse vërtetë e doni një. /ameble

SHPËRNDAJE