SHPËRNDAJE

Më shumë se një miliard njerëz globalisht shënojnë muajin mysliman të agjërimit këto dite vere.

Megjithatë, Google u është bashkangjitur kësaj feste dhe për të ndihmuar këtë rast nga lutjet islame duke shfaqur video drejtpërdrejt prej Mekës. Kurse për ata që ne rrethin familjar dëshirojnë te shikojnë kanale lidhur me festen e Ramazanit, një kanal i ri YouTubeRamadan ka ne dispozicion me shumë se pesëdhjetë kanale tjera Premium për gjatë këtij muaji.

Përderisa agjërimi luan një rol të rëndësishëm në festimet e Ramazanit, këtu është përfshirë edhe diçka për ushqimin, për çdo ditë jepen receta te ndryshme, gjithashtu janë përfshirë edhe kanalet për argëtim, edukim, film, dokumentarë, biseda për muajin e Ramazanin dhe shumë tjera. Ne dispozicion është edhe profili Google+ Arabia ku mund të gjeni më shumë rreth këtyre.

Nesë përdorni Google Chrome e gjithë kjo mund te përkthehet për shfletim ne gjuhën shqipe.

Stafi ameble gjithashtu uron te gjithë besimtaret mysliman Gëzuar muajin e Ramazanit. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE