SHPËRNDAJE

Phantom droneThe Wall Street Journal (WSJ) ka njoftuar sot se prodhuesi i kamerave në lëvizje GoPro aktualisht është në proces të zhvillimit të drone-ve GoPro (avionë me telekomandë), të cilët pritet të konkurrojnë direkt me DJI, Parrot dhe të tjerë. Kjo informatë ka rrjedhur nga një burim i afërt për zhvillimin e drone-ve GoPro i cili për WSJ ka shpjeguar se, GoPro në fund të 2015-ës po planifikon të fillojë shitjen e drone-ve multirotor të pajisur me kamera me definicion të lartë.

Pajisja e re drone-ve nga GoPro pritet të vijë me çmim në mes 500 dhe 1000$. Megjithatë, GoPro po qëndron e heshtur rreth këtyre thashethemeve ku deri më tani nuk ka konfirmuar apo mohuar thashethemet.

Për fansat e kamerave GoPro si dhe për shumë pajisje tjera shtesë, mund ti gjeni në dyqanin MEGA në Prishtinë. /ameble

SHPËRNDAJE