SHPËRNDAJE

Grupi i Hakerve Ethnic Albanian Hackers ka sulmuar uebfaqen Instituti Kombëtar i Statistikave ne Republiken e Serbisë. Nëse do të klikoni në sajtin e ketij institucioni” http://webrzs.stat.gov.rs/axd/index.html “do të shikoni porositë që ky grup i lë serbëve me rastin e 100-vjetorit.

” Festa e Flamurit, Urime 100 vite shtet SHQIPTAR! Bëhen plot 100 vite nga casti i shumpritur, momenti dhe akti i lumtur dhe i paharruar kur në Vlorën tonë heroike, mbas pesë shekujsh robërie, plaku i mençur i kombit tonë, Heroi i popullit shqiptar, Ismail Qemali, shpalli pavarësinë e Shqipërisë, e ngriti të lirë e krenar flamurin e shenjtë të shqiptarëve. Kjo ditë e madhe na gjen ne shqiptarëve më të lirë, më të bashkuar e më të gëzuar se çdo herë tjetër. etj”, thuhet ne mesazhin e hakereve.  |gazetaexpress| |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE