SHPËRNDAJE

Sot në orët e hershme të mëngjesit janë sulmuar serverët kryesorë të gjigantit të Ueb hostit GoDaddy duke shkaktuar që gati 1 milion ueb faqe të ndryshme të paralizohen duke përfshirë edhe vet ueb faqen e kompanisë godaddy.com Pasojat e këtij sulmi kane zgjatur për me shumë se 5 orë, gjë që ka bërë shumë biznese dhe klient individual nëpër botë të cilët kryejnë shërbimet e tyre përmes ueb faqeve të kontraktuara me GoDaddy të mos funksionojnë dhe të pësojnë edhe humbje financiare. Përgjegjësinë për këtë sulm kibernetikë e ka marr grupi i hakerëve i quajtur “Anonymous”.

Në videon më poshtë mundë të shihni më shumë detaje se si është dukur GoDaddy.com sot në mëngjes gjatë kohës së sulmit nga hakerët.

[youtube id=”Volayuc7YRE” width=”600″ height=”350″]

|ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE